Rosbief Met Bier Op De Bbq

8
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de bbq tot die goed heet is. vet het rooster in. bewaar de marinade en leg de rosbief op de bbq. dichtschroeien in ca. 15 min. door het vlug te draaien. doe de warmte onder de rosbief uit, laat de andere kant aan. met houtskool: doe de kooltjes aan een kant niet dicht bij de rosbief. doe het deksel dicht en laat het langzaam "bakken" voor 1 uur en 40 minuten voor medium rare. haal de rosbief van de bbq en laat het voor 10 minuten op een snijplank rusten. in de tussen tijd: de restant marinade in een pannetje doen en aan de kook brengen. 10 minuten laten koken.

Rosbief Met Bier Op De Bbq is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Quesadillas van de BBQ
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept