In een grote beslag kom: meng de bloem, suiker en bakpoeder en zout. meng het goed door elkaar. doe er nee de boter in en snij het klein tot de maat van erwtjes. voeg de melk in een keer toe, en roer het met een vork tot het een zachte, "sticky" plakkerige massa wordt. niet te lang mengen. doe het deeg op een met bloem bestoven aanrecht en kneed het deeg 10x. rol daarna het deeg uit tot een lap van 25 cm in het vierkant. leg nu de vulling die je apart hebt gedaan er op en verspreid het goed over deze lap. rol de lap nu op en maak de rand goed dicht. snijd de rol in ongeveer 9 plakken en leg ze in het bakblik. Bak de rollen voor 15 tot 18 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn. laat ze 3 minuten afkoelen in het blik en keer ze dan om op een taartrooster. doe er dan de "icing" op. "ICING" roer de poedersuiker met het water en vanille tot een gladde massa. met een lepel de "icing" op de rolletjes laten vallen in slierten.