Varkensfilet Met Mosterdsaus En Champignons

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de varkensfilet in de hete boter goudbruin. Kruid ze met peper en zout en bestrijk ze met een likje mosterd. Laat ze op een lag pitje gaar bakken. Neem het vlees uit de pan, deglaceer de braadbodem met een scheutje heet water en laat even loskoken. Roer de rest van de mosterd erdoor met de verse room en de champignons en laat indikken met de bloemboter. Snij het vlees in schuine plakjes, overgiet met de saus en bestrooi met bieslook.

Varkensfilet Met Mosterdsaus En Champignons is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept