Engels Vruchtenbrood (high Tea)

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Smelt de boter in een grote steelpan , voeg het water , de blanke en blauwe rozijnen toe.
- Breng het geheel aan de kook , draai het gas lager en laat ongeveer 5 minuten zachtjes koken.
- Neem de pan van het vuur.
- Zeef hierboven het bakmeel , bakpoeder en zout roer met een houte lepel door elkaar.
- Roer tenslotte de bastersuiker en de losgeklopte eieren erdoorheen.
- Vet een broodvorm in met boter en doe het beslag in de vorm.
- Zet de vorm in het midden van de oven 180 graden en bak het brood ca. 45 minuten.
- Temper de de oven tot 150 graden en bak dan nog ca. 15 minuten.
- Haal de vorm uit de oven laat deze even afkoelen en stort het brood vervolgens op een taartrooster. , en laat het brood afkoelen.

Engels Vruchtenbrood (high Tea) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Viooltjes-Ice Tea
Snack
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
No bubble ice tea-scroppino
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Last call
Snack
Bekijk recept

Toast met makreel en gepocheerd ei
Bekijk recept
Makreel, spinazie en knoflooktoast
Bekijk recept
Engels-ontbijt-eitje
20-30 min -
Bekijk recept
Crossbuns: Engels Paasbroodjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept