SMELT DE CHOCOLA AU BAIN MERIE. SPLITS DE EIEREN. KLOP DE EIDOOIERS MET DE POEDERSUIKER SCHUIMIG. KLOP DE EIWITTEN STIJF. ROER DE MELK EN RUM DOOR ELKAAR. ROER LEPEL VOOR LEPEL DE GRSMOLTEN CHOCOLA SNEL DOOR DE GEKLOPTE EIDOOIERS. SPATEL DAN DE EIWITTEN DOOR HET CHOCOLADEMENGSEL. DOOP ELKE LANGE VINGER 1 SECONDE IN DE RUMMELK. BEDEK DE BODEM VAN DE VORM MET LANGE VINGERS. EN ZET DE ANDERE LANGE VINGERS RECHTOP MET DE SUIKERKANT TEGEN DE BINNENKANT VAN DE VORM AAN. SNIJD EVENTUEEL MET EEN SCHERP MESJE EEN KLEIN STUKJE VAN DE LANGE VINGERS, ZODAT ZE BETER BLIJVEN STAAN. GIET DE CHOCOLADEMOUSE IN DE VORM. DE LANGE VINGERS STEKEN EEN STUK BOVEN DE MOUSE UIT. DEK DE TAART AF MET FOLIE. ZET DE TAART ENKELE UREN IN DE KOELKAST. VERWIJDER DE FOLIE. VERWIJDER DE RAND VAN DE SPRINGVORM. BIND EEN LINT OM DE TAART. KLOP DE ONGEZOETE SLAGROOM LOBBIG. BEDEK DE BOVENKANT VAN DE TAART MET SLAGROOM.
Charlotte Met Chocolademouse! is een recept van Smulweb.nl