Griekse Sushi

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Prak de fetta fijn en voeg roomkaas toe zodat het smeerbaar wordt. Smeer een laag kaas op het flensje. snij de winterpeen overlangs ongeveer 1cm x 1cm, ook de komkomer en snij van de paprika reepjes. Rol nu de winterpeen of de paprika of de bosui of de komkomer stevig in het flensje. Zet het in de koelkast ongeveer 1 uur om op te stijven. Snij er met een scherp mes plakjes van 1cm dik. En seveer op een schaal. Dit recept kan ook met dikke tzaziki gemaakt worden.

Griekse Sushi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Urumaki sushi (inside out roll)
1u30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sushi volcano surf'n turf
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmrolletjes
Snack
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept