Beenham Met Whiskey En Honing

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de sjalotjes, schik de beenhammetjes in een vuurvaste schaal, begiet ze met de marinade en leg de sjalotjes rondom de hammen.Zet de schaal in de oven, draai de ovenstand naar 160 graden en laat de ham in ca. 30 minuten mooi egaal karameliseren; draai ze af en toe om. Leg de hammen op voorverwarmde borden, begiet ze met wat braadvocht en serveer ze met polenta (grof, gaargekookt of-gestoomd maismeel) en in boter gestoofde peultjes. Leg op elk hammetje een takje rozemarijn voor de aangename geur.

Beenham Met Whiskey En Honing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept