*Ontvel de knoflook en pureer ze in de keukenmachine. *Doe de stukken kip, de knoflook, oregano, zout, peper naar smaak, azijn, olijfolie, pruimen, olijven, kappertjes met wat van hun vocht en laurier in een grote kom. *Laat dit afgedekt in de koelkast een nacht staan. *Schik de stukken kip in een enkele laag in een of meer braadsleeen en lepel de marinade er gelijkmatig over heen. *Bestrooi de kip met basterdsuiker en schenk de wijn er over heen. *Laat de kip gedurende 50 tot 60 minuten braden terwijl je de kip regelmatig bedruipt. *De kip is gaar wanneer bij het inprikken in het dikste deel er helder helder vocht uitloopt. *Schep met een schuimspaan de stukken kip,pruimen, olijven en kappertjes op een schaal. Schenk er wat van het braadvocht over. *Bestrooi het gerecht met koreander. Doe de rest van de sausin een kom. Als je de kip koud wil opdienen laat je de kip in het braadvocht afkoelen.