Gelakt Varkensvlees

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees in een braadslee in de oven doen en de temperatuur verlagen naar 150 C De totale braadtijd is 2 uur. Na een uur het vlees elke 10 minuten bedruipen met het vrijgekomen vocht. Draai het vlees ook af en toe om. Voeg wat water toe als het vrijgekomen vocht helemaal indroogt.

Gelakt Varkensvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetkruidig varkensvlees
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rollade gelakt met stroop
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ossenhaas ‘à la plancha’
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool in de wok met gelakt buikspek
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gelakt buikspek & varkensballetjes met leffe, honing, piment & frisse kruiden
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept