Varkenshaasfilet-rollade

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe in de braadslee een goed 2 1/2 glas water, de rollade wordt alvorens je het in de braadslee legt naar smaak zout en peper, de keepjes worden opgevuld met flinterdunne knoflook plakjes, strooi er wat kummel(karwijzaad) op. Leg dit nu in zijn geheel in de braadslee, kijk ongeveer elk 1/2 uurtje hoeveel water er nog inzit en leng dit aan indien nodig, af en toe met een lepel de warme jus over de rollade heen gieten. Hou de tijd van ongeveer 1 1/2 uur aan , de rollade is klaar als je er met een fonduevork of een ander langwerpig scherp voorwerp (ongeveer in het midden) in prikt en er doorzichtige vocht uit komt.

Varkenshaasfilet-rollade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept