Omgekeerde Pudding (creme Reverse)

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Melk met vanillestok aan de kook brengen. Eieren, dooiers en suiker en ruban kloppen. Hierop al roerend de kokende melk toevoegen.Samenstelling laten afkoelen en afschuimen. (in de koeling zetten ongeveer 20 minuten). Caramelvormpjes inboteren met de samenstelling en deze laten garen au bain marie in de oven (regelmatig controleren) RECEPT CARAMELSAUS:water aan de kook brengen (6 cl water) en 100gr suiker. Regelmatig blussen met water (opgepast kan rond 360 celcius worden), laten afkoelen en dan pas serveren)

Omgekeerde Pudding (creme Reverse) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Cakespookjes
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde rabarbercake met lemoncurdcrème
25 min Gebak
Bekijk recept
Omgekeerde champignontaartjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept