Kabeljauw A La Florentine

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-500 g tomaten -250 g aardappelen -teen knoflook uit de knijper -1/8 liter vleesbouillon -bedek de goed ingevette ovenschaal met de spinazie en leg de vis erop -giet de gesmolten boter over de vis en zet de schaal in de oven tot de vis zo goed als gaar is -maak de saus door de parmezankaas door de bechamelsaus te roeren -bedek de vis met deze saus -strooi er 50 g parmezan over en verdeel de boter in vlokjes erover -schuif in de hete oven tot de kaas gesmolten is baktijd= 20 min op 220?C -meteen serveren

Kabeljauw A La Florentine is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

PASTA MET KIPFILET EN SPINAZIE MET ROOMSAUS FLORENTINE.
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselgratin A La Florentine
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Mozzarella Beef Florentine (spinazie Ovenschotel )
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis Florentine
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept