Rosbief Met Yorkshire Pudding

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

DE PUDDING: -zeef bloem en bakpoeder -roer de bloem met eieren, eigeel, melk, peper en zout tot een deegachtige massa -laat 10 min staan -verhit een charlotte vorm met boter in een voorverwarmde oven van 200?C -giet de deegmassa erin en bak 25 min -stort de pudding dan op een platte schaal en serveer met het vlees en de groenten -geef de saus apart

Rosbief Met Yorkshire Pudding is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Griekse bougatsa
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozendroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept