Lamsbout Met Knoflook En Rozemarijn

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

** De lamsbout nog circa 1,5 laten braden onder regelmatig bedruipen met olie. De lamsbout is gaar als de vleesthermometer 70?C aangeeft. ** De lamsbout uit de ovenschaal nemen, in aluminiumfolie doen en ongeveer 15 minuten laten rusten. ** Uien uit braadvet nemen en laten uitdruipen in een vergiet. ** Braadvocht(zonder bovenliggend vet) over doen in bakpan en opnieuw verwarmen. Creme fraiche erdoor roeren en op smaak brengen met peper en zout. Even laten doorkoken. Tip: ** Gebruik in plaats van gewone olijfolie om te bestrijken, gekruide olijfolie of een andere bijzondere. Geeft een extra smaak aan het lamsvlees.

Lamsbout Met Knoflook En Rozemarijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept