Lamsmedaillon Met Knoflook-koriandersaus

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pan ruim water met zout aan de kook brengen. Asperges in ca. 5-7 minuten beetgaar koken. In koekenpan boter verhitten. Lamsmedaillons op hoog vuur in ca. 3 minuten rondom bruin bakken. Naast elkaar in ovenschaal leggen en bestrooien met zout en peper. In oven in 7-10 minuten van binnen rose laten worden. Intussen fond en sherry aan bakvet toevoegen. Aan de kook brengen en aanbaksels losroeren. Ca. 3 minuten laten inkoken tot lichtgebonden jus. Korianderpasta erdoor roeren en 1 minuut meeverwarmen. Asperges afgieten.

Lamsmedaillon Met Knoflook-koriandersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gezouten aardappeltjes in de schil
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Mangosalade met pinda-koriandersaus en appel'chips'
2u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Yotam Ottolenghi's pompoen met chiliyoghurt en koriandersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met garnalen in koriandersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toscaans lamsfilet met pesto rosso gestoofd in
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept