(voor vier personen) Dep de biefstuk droog en snijd hem in fijne reepjes. Kruid het vlees met peper en zout. Pel de uien en snijd ze in ringen. Hak de knoflook fijn. Boen de champignons schoon met keukenpapier en snijd ze in plakjes. Smelt de margarine en bak de reepjes vlees knapperig. Doe dit eventueel in twee delen; anders koelt de boter te veel af en wordt het vlees niet knapperig. Haal het vlees uit de pan en houd het warm in aluminiumfolie. Bak in het achtergebleven vet de uien, de knoflook en de champignons al omscheppend zacht en bruin. Blus ze met cognac en roer de zure room erdoor. De saus mag nu niet meer koken. Schep het vlees door de saus en breng die eventueel verder op smaak met peper en zout. Strooi er als garnering de fijngehakte peterselie over. Geef er vers bruin brood en kruidenboter bij.
Biefstuk In Champignon-cognacsaus is een recept van Smulweb.nl