Noorse Kreeft Met Vanille En Specerijen Uit Indonesie

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kreeft in twee snijden (de kop eerst, daarna mes draaien en de staart doorsnijden), insmeren met de specerijenpasta en bedekken met het vanille stokje. De doorgesneden kant van de kreeft aanstoven in olijfolie in een pan. Daarna de kreeft in de oven 5 minuten op 170 graden afwerken. Ondertussen de spinazie opstoven en het vocht afgieten. De ananassherryreductie verwarmen en afwerken met een klontje boter. De tagliatelli koken en afgieten.

Noorse Kreeft Met Vanille En Specerijen Uit Indonesie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige Gebakken Kip (Indonesie)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sateh Empol Ayam (Indonesie)
20-30 min -
Bekijk recept
Indonesie:Wadjik Ketan
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Indonesie:gado-gado
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tortilla wraps met Noorse maatjes
Lunchgerecht
Bekijk recept
Aspergepakketje met zalm
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte zalm en rucola-tuinkersboter
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Noorse eieren
0 min
Bekijk recept