Verwarm de oven op maximim stand en plaats de droge eend (zonder toevoeging van boter of olie) op een rooster, met lekbak eronder. Geduren 1,5 tot 2 uur laten braden. Als de eend gaar is moet het vel krokant zijn, is dat niet het geval, dan nog een kwartier met open ovendeur door laten braden. Laat de gare eend af koelen en snijd het in dunne plakjes Maak intussen de pannekoekjes, door in 4 koppen gezeefde bloem een kuiltje te maken in het midden en hier geleidelijk 2 koppen heet water toe te voegen aan het deeg al knedend. Het moet een niet plakkende elastische bal worden, zolang het deeg plakt al knedend bloem toevoegen. Laat het deeg 15 minuten rusten afgedekt met een vochtige doek en kneed het nogmaals goed door, haal er kleine porties af, vorm die tot een bal en rol die uit tot kleine, flinterdunne, ronde pannekoekjes. Bak die in een hete bijna droge koekepan en houd ze afgedekt met een vochtige doek warm. Snipper de lenteui fijn en maak van 2 el hoisin saus en 1 el soyasaus een sausje.