HAZENRUG MET PEER IN WIJN

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hazenruggen Hazenruggen op de rug kruiden met zout en peper uit de molen. Boter in de braadslee, ruggen mooi bruin braden, ongeveer 3 minuten aan elke filetkant. Hazenruggen uit de pan nemen, filets van de rug afhalen en laten rusten op een warme plek. Peertjes Peertjes schillen. Witte wijn, witte port, suiker, laurierblaadje, kaneelstokje, kruidnagel en citroen- en sinaasappelschil aan de kook brengen. Peren toevoegen en op laag vuur peren gaar maken. Af laten koelen in het vocht, peren doormidden snijden en klokhuis verwijderen.

HAZENRUG MET PEER IN WIJN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet met Parmaham en zuurkool
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met geroosterde groenten
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrug, marinade met ahornsiroop
35 min Voorgerecht
Bekijk recept