Oostenrijks Varkensribstuk

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-leg het vlees op het rooster en dat (op de braadslee)middenin de voorverwarmde oven schuiven -giet in de braadslee het hete water OVENSTAND=200?C -gedurende de braadtijd het vlees regelmatig overgieten met het braadvocht -na circa 75 min het vlees uit de oven nemen -verwijder de knoflookstiften -snij het vlees op een vleesplank in vingerdikke plakken en maak het los van het been -schik het op een verwarmde schotel -verhit het braadfonds en binden met de aangelengde bloem (met heel weinig koud water) -de saus even laten aankoken en op smaak brengen -giet een beetje van de saus over het vlees -geef de rest apart

Oostenrijks Varkensribstuk is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensribstuk Met Knoflook En Kruiden
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden Varkensribstuk Met Perzik
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Isla Bonita Pork(Geroosterd Varkensribstuk)
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden Varkensribstuk
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pizza Tirolese
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zwiebelrostbraten
0 min
Bekijk recept