Gevulde Kip En Groene Noedels

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In de braadslee wat boter verhitten en hierin de kippepoten rondom goudbruin braden. De braadslee 20 minuten in een warme oven 180?C. schuiven. De aanbaksels losroeren met de ingedikte bouillon, en opkoken. De noedels ? 10 minuten koken en op een zeef snel koud spoelen. De sjalotjes fijn snipperen, in de boter glazig bakken, met de room even opkoken en de gare noedels hierin warm maken. De tomaten in blokjes snijden. De kippeboutjes voor een deel in dunne plakjes snijden, over 4 borden verdelen en garneren met wat noedels en de tomaatblokjes.

Gevulde Kip En Groene Noedels is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept