Oostenrijkse Hazebouten

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-verhit de boter en braad de bouten bruin aan alle kanten in 10 min -dan de gesnipperde ui toevoegen en mooi goudbruin laten kleuren -leg vervolgens de plakken doorregen spek op de hazebouten en plaats het deksel op de pan -schuif in de voorverwarmde oven in het midden en bak 25 min op 220?C -nu en dan eens kijken en eventueel kleine scheutjes kokend water toevoegen om te voorkomen dat het aanbrand -haal de hazebouten eruit en leg ze op de borden (hou ze warm) -met nog iets warm water het bruin van de bodem oplossen en de room erdoor roeren en nog 2 min tegen de kook aan laten -voeg er dan 1 lepel citroensap bij en de saus afmaken volgens smaak

Oostenrijkse Hazebouten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hazebouten in rode wijn met gedroogd fruit
0 min
Bekijk recept
Hazebout In Bier Gestoofd
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Hazebout Met Gembersaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Janneke's hazenbout
0 min
Bekijk recept

Jägertee
15 min
Bekijk recept
Oostenrijkse Boerensla
0-10 min -
Bekijk recept
Oostenrijkse Aardappelsoep
30-60 min -
Bekijk recept
Oostenrijkse Aardappelsoep
30-60 min -
Bekijk recept