Lamsbout Gevuld Met Geitekaas

0
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200*C of gasovenstand

4. In braadslede of grote braadpan op vuur boter verhitten. Lamsbout in aluminiumfolie in braadslede leggen. In midden van oven lamsbout ca. 45 minuten bakken. Aluminiumfolie eraf halen. Lamsbout in nog ca. 15 minuten goudbruin en rose bakken. Uit oven nemen en ca. 10 minuten laten rusten. Boven pan braadvet zeven. Op vuur braadvet aan de kook brengen. Cranberrycompote, 1 dl water en rode wijn erdoor roeren. In juskom schenken. Lamsbout in dunne plakken snijden. Op platte schaal leggen.

Lamsbout Gevuld Met Geitekaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lauwe Geitekaas Met Tomatenpesto
20-30 min -
Bekijk recept
Geitekaas In Brikdeeg Op Toast
20-30 min -
Bekijk recept
Voorafje Met Geitekaas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Geitekaas Met Sesam En Honing/Frambozensaus
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept