Hongaarse Snoekbaars

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-fruit de blokjes ui in 5 min goudbruin in de hete boter -strooi de paprikapoeder over de ui en roer dooreen -de gewassen, in plakjes gesneden champignons toevoegen en nog 5 min laten smoren -dep de visfilets droog en leg ze in een ovenschaal en bestrooi met zout en bedruppel met citroensap -verdeel de ui-champignons erover -roer de room in een kom glad met de bloem en giet deze massa over de vis -deksel erop en in de hete oven schuiven -BAKTIJD= 20 min op 200?C -deksel van de schaal nemen en de vis nog 5 min in de oven laten -uit de oven nemen en serveren met aardappelpuree

Hongaarse Snoekbaars is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pie met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snoekbaars met kruidenkorst en mosterdsaus
0 min
Bekijk recept
Snoekbaars in room
0 min
Bekijk recept
Snoekbaars Met Aardappelschubben En Gevulde Morieltjes
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept