Seafood Mornay

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Saus: doe het kookvocht in een pan en vul zonodig aan met de visbouillon tot 1 liter. Voeg 1/4 van de melk en alle wijn toe en breng alles aan de kook. Meng de maizena met de overgebleven melk en roer goed door. Voeg dit onder goed roeren aan de kokende visbouillon en blijf roeren tot een gebonden saus ontstaat. Laat ca. 6 min. zachtjes koken. Doe dan de helft van de de kaas en alle mosterd bij de saus en maak op smaak af. Giet de saus over de vis en strooi er de rest van de kaas over. In voorverwarmde oven 200C. ca. 18 min. bakken tot de saus begint te borrelen en de kaas bruin is.

Seafood Mornay is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gratin Van De Tuinman
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
kalkoen rollade
0 min
Bekijk recept
Kabeljauw op Florentijnse wijze
0 min
Bekijk recept

Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Koolvis in kruidige limoensaus met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Seafood tausi
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige nasi goreng met limoenvis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept