Gevulde Varkenslapjes Met Appelsaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven op 180 graden.Leg het vlees in een goed afsluitbare ovenschaal. Smelt in een steelpannetje de extra boter en bestrijk hier het vlees mee.Doe er de bouillon of het water bij, dek de pan af en laat het vlees ca 30 minuten op 180 graden braden tot het gaar is.Haal het vlees dan uit de pan en houd het warm. Bewaar de jus voor de saus.Voor de saus: Doe de appelmoes in een pannetje en voeg azijn, jus, suiker en peper (naar smaak) toe. Breng de saus aan de kook en giet hem over het vlees.

Gevulde Varkenslapjes Met Appelsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kip, groentefriet en appelsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante lamsboutlapjes met frisse appelsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfricandeau met appelsaus
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept