Voor een mooie puri moet je op een aantal dingen letten. Bak in super hete olie en laat het deeg 10 min rijzen voor gebruik. Meng 225 gram bloem en een sneufje zout in een kom, en maak een kuiltje in het midden. Laat er een beetje lauw water in lopen en meng voorzichtig de bloem erdoor. Als het papje in een droog balletje verandert voeg je weer water toe. Herhaal dit tot dat je bloem op is een je alleen nog een grote deegbal over hebt. Na dat de bal de tijd heeft gehad om te rijzen verdeel je hem in ongeveer 6 kleine balletjes . Rol er mooi rond pannenkoekje van. Let op, niet te dun je moet hem nog goed kunnen oppakken. Bak de puri in een pan met het super hete olie snel aan twee kanten gaar. Door het frituren van het deeg bolt de puri op, Niet schrikken dat hoort! Je mag voorzichtig met een houten lepel op het broodje duwen als het te erg wordt.
Kip Tikka Geserveerd Met Een Stapeltje Puri's. is een recept van Smulweb.nl