Zalm Met Rauwe Groenten, Parmezaanse Kaas En Basilicum

4
0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De filet in vier even grote stukken snijden. Elke filet in de lengte snijden zodat er twee dunne filets ontstaan. Alle groenten goed wassen. Met behulp van een mandoline of een scherp mes van alle groenten dunne plakken snijden en in ijswater leggen. Sommige groenten rollen op, anderen worden knapperig. De groenten een uur lang laten liggen. De groenten goed afdrogen. De peterselie en grof gesneden bieslook mengen met de groenten en de Parmezaanse kaas in stukken snijden. De zalmfilets aan beide zijden met peper en zout bestrooien. Olijfolie in een pan verwarmen en de filets in de pan doen zodra de olie goed heet is. De filets moeten aan een kant goed bruin en knapperig worden, de andere kant moet rauw blijven.

Zalm Met Rauwe Groenten, Parmezaanse Kaas En Basilicum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept