VARKENSRIBSTUK MET ABRIKOZENGLAZUUR

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Braad het vlees 35-45 min in een voorverwarmde oven van 150 graden tot de thermometer 60 graden aangeeft. Verwarm de jam met 2 el water, roer de mosterd erdoor en bestrijk het vlees hiermee. Zet het vlees nog 30-40 min in de oven tot de thermometer 68 graden aangeeft. Laat het vlees uit de oven 10 min rusten op een warme plaats. Zet de braadslede op het vuur, schenk de fond erin en roer de aanbaksels los. Laat de saus tot de helft inkoken. Breng op smaak met zout en peper en roer de boter erdoor.

VARKENSRIBSTUK MET ABRIKOZENGLAZUUR is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perentaart met abrikozenglazuur
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Speklapjes met abrikozenglazuur
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensribstuk Met Abrikozenglazuur
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Spare Ribs Met Abrikozenglazuur
30-60 min -
Bekijk recept

Varkensribstuk Met Knoflook En Kruiden
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden Varkensribstuk Met Perzik
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Isla Bonita Pork(Geroosterd Varkensribstuk)
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden Varkensribstuk
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept