Zalm In Bierbeslag

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak van het eigeel,bier en bloem een mooi glad beslag.Voeg snufje zout en snufje suiker toe en roer.Klop het eiwit stijf.Voeg de vloeibare boter/margarine toe aan het beslag en roer.Schep het geklopte eiwit er door.Zou het deeg te dik worden,voeg dan wat extra bier toe. Wrijf de droge zalmfilets goed in met zout,peper en citroensap,bestuif het goed met wat bloem en dompel de vis in het bierbeslag.(gebruik BBQ tang of iets dergelijks) Laat een of twee tellen afdruipen. De zalmfilets in de hete olie doen en goudbruin bakken. Laat de gebakken zalmfilets goed uitlekken op een platte zeef of op vetabsorberend keukenpapier. Serveer direct.

Zalm In Bierbeslag is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Andrea’s fish & chips
30 min-
Bekijk recept
Kip en asperge fritto
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broccoli fritots met rucoladip
10 min Snack
Bekijk recept
Grotchampignon-beignets in bierbeslag
15 min Snack
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept