Laagje biermengsel in vorm schenken en 10 minuten laten opstijven in de koelkast. Daarna 1/4 deel van de sprietjes bieslook en 1/4 deel van de peper erover verdelen, laagje biermengsel erover schenken en 5 minuten laten opstijven in de koelkast. 4 plakjes Ardennerham in de vorm leggen, laagje biermengsel erover schenken. 1/4 deel van de bieslook en 1/4 deel van de peper erover verdelen, laagje biermengsel erover schenken. 4 plakjes beenham erop leggen, laagje biermengsel erover schenken, 1/4 deel van de bieslook en 1/4 deel van de peper erover verdelen en laagje biermengsel erover schenken. Tot slot de rest van de Ardennerham erover verdelen, laagje biermengsel erover schenken, rest van de sprietjes bieslook en peper erover verdelen. Rest van het biermengsel erover schenken en terrine 2 uur laten opstijven in de koelkast.
Terrine Van Ham En Bokbier is een recept van Smulweb.nl