Terrine Van Ham En Bokbier

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laagje biermengsel in vorm schenken en 10 minuten laten opstijven in de koelkast. Daarna 1/4 deel van de sprietjes bieslook en 1/4 deel van de peper erover verdelen, laagje biermengsel erover schenken en 5 minuten laten opstijven in de koelkast. 4 plakjes Ardennerham in de vorm leggen, laagje biermengsel erover schenken. 1/4 deel van de bieslook en 1/4 deel van de peper erover verdelen, laagje biermengsel erover schenken. 4 plakjes beenham erop leggen, laagje biermengsel erover schenken, 1/4 deel van de bieslook en 1/4 deel van de peper erover verdelen en laagje biermengsel erover schenken. Tot slot de rest van de Ardennerham erover verdelen, laagje biermengsel erover schenken, rest van de sprietjes bieslook en peper erover verdelen. Rest van het biermengsel erover schenken en terrine 2 uur laten opstijven in de koelkast.

Terrine Van Ham En Bokbier is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsoep met bokbier en prei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met bokbier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderstoofschotel met kruidnagel en bier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met eitjes, bietjes en prei
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Regenboogterrine
1u20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept