In Lapsang Souchong Gemarineerde Lamsfricandeau

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olijfolie in braadslede schenken. Fricandeaus door olie wentelen en in braadslede leggen. Deze in oven schuiven en lamsvlees in ca. 25 min mooi bruin en van binnen rose braden. In pan 2 el olie verhitten. Rest van sjalot en knoflook ca. 2 min. zachtjes fruiten. Paprika, courgette en artisjokblokjes eerdoor scheppen en ca. 5 min. heel zachtjes bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Vier borden voorverwarmen. Lamsvlees op plank leggen en ca. 5 min. onder aluminiumfolie laten rusten. Braadslede op vuur zetten. Vleesfond door braadvet roeren en aanbaksels losroeren. Op hoog vuur ca. 3 min. laten inkoken tot licht gebonden jus. Olijven erdoor roeren. Lamsvlees in dunne plakken snijden. Piperade (groentemengsel) op warme borden scheppen. Plakjes vlees erop leggen en jus van olijven er omheen schenken.

In Lapsang Souchong Gemarineerde Lamsfricandeau is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsfricandeau met aardappeldakje
0 min
Bekijk recept
Lamsfricandeau Met Pesto
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsfricandeau Met Lente-stamppotje En Citroenjus.
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsfricandeau Met Aardappeldakje
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept