Lamsbout Met Broccoli En Roquefort

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees in de hete boter aan alle kanten bruinbakken. Vlees met de schoongemaakte (van de takjes geritste) kruiden in de braadslede doen. In ca. 1 1/2 uur braden. De broccoli met wat zout in ruim water in 4 minuten blancheren in een vergiet met koud water afspoelen. 20 minuten voor het einde van de braadtijd de broccoli bij het vlees doen. de verkruimelde roquefort er over en voor nog 20 minuten in de oven.

Lamsbout Met Broccoli En Roquefort is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Minipizza's met roquefort
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept