Oosterse Gehaktballetjes, Aubgergine, Tomaat

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de frituurolie tot 190 graden en bak de balletjes aan alle kanten bruin. Neem ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze op keukenpapier uitlekken. Leg de uitgelekte gehaktballetjes in de tomatensaus, dek de pan af en laat het geheel 30 min. zachtjes suddren. Schud de pan af en toe zodat de balletjes goed met saus worden bedekt. Proef de tomatensaus en breng ze zonodig op smaak met peper en zout.

Oosterse Gehaktballetjes, Aubgergine, Tomaat is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept