Irish Broth

6
Langer dan 2 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng het vlees in het water aan de kook. Schep het schuim goed af. Roer de gort erdoor en doe peper en zout erbij. temper het vuur en laat met dekselop de pan 1,5 uur trekken. Voeg dan de gesneden groente toe en laat weer 1,5 uur trekken. Neem het vlees uit de pan en laat dit even rusten. Haal dan het vlees van de botten. Gooi deze weg zo ook vet en kraakbeen. Snij het vlees in stukjes en doe ze terug in de pan. Laat nog eens 30 min. trekken.Maak de soep op smaak. serveer met de gehakte peterselie en boerenbrood.

Irish Broth is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Dinuguan
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Scotch Broth.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scotch Broth
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Scotch Mutton Broth
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Meringues met ijs en Irish-coffeeroom
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Koken met koffie: Irish coffee, Koffiegranita en Mokkamelk
20 min
Bekijk recept
Irish coffee-variaties
12 min
Bekijk recept
Engelse kaasfondue
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept