Bouillon

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de schenkel en de botten met ruim koud water op en laat ze langzaam aan de kook komen. Giet ze af en spoel ze schoon en zet ze opnieuw op met koud water. Breng het weer langzaam aan de kook en laat het een uurtje trekken. was de soepgroenten en snijd ze fijn en voeg ze aan de soep toe. Breng de bouillon opnieuw aan de kook en schuim hem goed af. Voeg de kruiden toe. Laat de bouillon bij voorkeur 5 uur op een laag pitjes staan voor de optimale smaak. Zeef de bouillon in een zeef en laat hem dan tot de helft weer inkoken. Breng hem op smaak met de peper/zout/nootmuskaat

Bouillon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept