LAMSFILET MET PEULTJES EN ANANAS

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- 1: Verhit de olie in een braadpan of wok.
- Doe er de blokjes lamsfilet in en laat even bakken.
- 2: Voeg de diepgevroren peultjes toe en laat al roerend 5 min. bakken.
- 3: Doe er de stukjes ananas (zonder het sap) en de rozijnene bij.
- Laat nog even bakken.
- 4: Voeg ? 1 dl sap van het ananasblik toe, mosterd, kerrie, ketjap Manis, komijm, peper en zout en een mespunt vleesbouillon.
- 5: Laat al roerend even bakken en bind lichtjes met sausbinder.

LAMSFILET MET PEULTJES EN ANANAS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde lamsspiesjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsfilet met rauwe ham en gestoofde venkel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsvlees-komkommerspies
20 min Bijgerecht
Bekijk recept