Visfilets Met Saus Van Dille En Mosterd

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit in een wok de olie en roerbak prei, paprika en champignons 3 minuten. Voeg naar smaak wat zout en peper toe. Schep de groentes in een ovenschaal. Leg de visfiltes naast elkaar op het preimengsel. Roer de roomkaas los met slagroom en roer de mosterd en het dillegroen erdoor. Schep de saus gelijkmatig over de visfilets. Dek de schaal af met aluminiumfolie (glimkant naar beneden) en plaats hem middenin de voorverwarmde oven. Laat de vis in 20 minuten gaar worden.

Visfilets Met Saus Van Dille En Mosterd is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept