Stoofpotje Van Tonijn

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een kookpot en doe er de diepgevroren uisnippers in. Laat even stoven. Voeg de diepgevroren paprikareepjes en tomatenblokjes toe en roer om. Schik er de diepgevroren tonijnsteaks op, dek af en breng op een hevig vuur aan de kook. Doe er de olijven bij en kruid met cayennepeper, peper en zout. Zet het vuur zachter en laat 10 a 15 min. sudderen. Snij na ? 5 min. de vis in kleinere blokjes zodat hij sneller gaar wordt. Breng op smaak met citroensap. Zet op het einde van de bereiding het deksel schuin op de pan, zodat het overtollige vocht kan verdampen.

Stoofpotje Van Tonijn is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappeltortilla tomaat en tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept