Nagerecht Met Bosbessen

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 20 graden.Klop de eiwit tot het in pieken omhoog blijft staan.Met beetjes suiker en vanillesuiker er doorheen roeren. Klop het beetje bloem erdoorheen. Vet 2 bakblikken in.Met zo een 10 cm tussenruimte steeds een 1/2 eetlepel van het mengsel op het bakblik leggen. Met de lepel tot een rondje uitspreiden.Laat dit zo een 5 minuten garen. Maak de bessenroom eenvoudig door de creme fraiche + poedersuiker+ bosbessen door elkaar heen te mengen. Bosbessensaus; Pureer de bosbessen in de likeur en vermeng dit met de poedersuiker. Neem nu twee borden en beleg deze op volgende wijze; -koekje-bosbessenroom-koekje-bosbessenroom-koekje Leg naast de stapel een lepel saus ..

Nagerecht Met Bosbessen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenbrood
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met bosbessen
10 min Gebak
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Spruitenstamppot met appel en kaas
30 min-
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zoete lekkernijen
30 min- Nagerecht
Bekijk recept