Hongaarse Pilafrijst *

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het varkensvlees en spek in de hete boter aanbraden, de ui, knoflook en paprika toevoegen en even meebakken. Het mengsel overdoen in een geprepareerde Romertopf, die rijst toevoegen en de ′warme′ bouillon erover gieten. De deksel op de schotel leggen en deze in een koude oven zetten. Het gerecht in ca. 45 minuten in een oven op 220? C gaar laten smoren. Voor het serveren de tomatenpuree en de kaas erdoor roeren en met paprikapoeder en (eventueel) zout op smaak maken.

Hongaarse Pilafrijst * is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pilavrijst met kip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenmedaillons Rossini met mango, pilafrijst met amandelen en specerijen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilafrijst Met Ananas
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Pilafrijst Uit De Indische Keuken
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept