Indiaase Curryschotel Met Linzen En Pompoen

2
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de pompoen, de aardappels en de rode linzen 10 minuten voor, giet af. Fruit in de olie de gesnipperde ui 2 tot 3 minuten met de kerrie, de garam masala en de knoflook. Voeg de voorgekookte groente hier aan toe. Roer door. Voeg de tomatenblokjes en de tika masala toe en roer het geheel voorzichtig door. Laat dit nog 10 tot 15 minuten op een zacht vuurtje pruttelen en voeg als laatst de yoghurt of de creme fraiche toe.

Indiaase Curryschotel Met Linzen En Pompoen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildwestrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Indiaase Gehaktballetjes Met Romige Aardappeltjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiaase Sinasappel Salade
0-10 min -
Bekijk recept
Indiaase Visballetjes Met Curry Van Kool
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept