Kaisersscharm Met Appel- Perencompote

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt 1 el boter in de koekenpan en bak de appels en peren 1 min. Zet het vuur lager en voeg de rozijnen, 3 el suiker en de rum toe. Leg een deksel op de pan en laat het 5 min stoven tot het fruit zacht is. Schep af en toe even om. Scheid intussen de eieren en klop de dooiers met de bloem, de melk en de rest van de suiker en een snufje zout tot een glad en luchtig beslag. Klop de eiwitten stijf en schep ze door het beslag. Smelt de rest van de boter in een koekenpan en schenk wat beslag in de pan en bak de pannenkoek tot de bovenkant droog is. Keer hem om en bak de andere kant ook goudbruin. Bak zo ook de andere pannenkoeken. Scheur de pannenkoeken met 2 vorken in stukken en verdeel het over de bordjes geef er de compote bij en bestrooi het met poedersuiker.

Kaisersscharm Met Appel- Perencompote is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelkroketjes met koolsla
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appel-perencompote
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasburger met perencompote
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Winterse kruidnotentrifle
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept