Meloen Met Turks Fruit

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Halveer de meloenen in de breedte, ontpit hem, steek met een Parijs uitsteeklepeltje zoveel mogelijk balletjes uit het vruchtvlees en laat de meloenballetjes even uitlekken. Klop de room samen met 1 eetlepel bloemsuiker stijf. Snijd het Turks fruit in stukjes, meng dit door de meloenballetjes en vul de meloenen hiermee op. Versier met een toefje slagroom, plaats in het midden een braambes en bestuif met bloemsuiker. Geef er de rest van de slagroom apart bij.

Meloen Met Turks Fruit is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept