Ijs-chocoladecake Met Witte Chocoladesaus

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Om de saus te maken kook je de slagroom (voorzichtig).
  • 2 Haal de pan van het vuur en doe de chocoladestukjes erin en roer tot het gemolten is.
  • 3 Hol de muffins uit. eg ze in de oven op 180 graden en laat ze in 3 minuten warm worden.
  • 4 Doe in een kom het ijs en de kersen en roer dat goed door zodat je een soort kersenijs hebt.
  • 5 Als je de tia maria gebruikt sprenkel je dit over de cakejes..
  • 6 Vul de muffin met het ijs en doe de bovenkant er weer op.
  • 7 Giet hierover de chocoladesaus en wat chocosprinkles en serveer direct.

Ijs-chocoladecake Met Witte Chocoladesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Dame blanche
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladedip met aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleine tortilla’s met peren en chocoladesaus
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept