Pancakes Met IJs En Warme Kersen

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin. Laat de kersen uitlekken maar bewaar de helft van de siroop en roer hierdoor de amaretto likeur en het aardappelmeel. Laat de siroop, al roerend, op laag vuur in ca. 3 minuten binden. Voeg de kersen toe en laat ze in de siroop warm worden. Leg op elk bord 2 pancakes, schep de saus erop en de kersen er omheen. Schep op elke pancake (met een ijstang) een bol ijs. Bestrooi met het amandelschaafsel.

Pancakes Met IJs En Warme Kersen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Amerikaanse pancakes
15 min
Bekijk recept
Pancakes met zout en zoet beleg
Bekijk recept
Amerikaanse kokospannenkoekjes met ananas en chocoladesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept