IJs Met Geflambeerde Kersen Het Uit De Kersentuin!

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel het ijs in porties in coupes.. Zet ze nog even in de vriezer om ijs goed oud te laten worden. Verwarm de uitgelekte kersen aan tafel in een flambeerpan op komfoor met sap en gelei tot ze gaan koken. Gier de kirsch op de kersen. Doe het deksel op de pan. Zorg dat er niet te veel licht op tafel valt, zodat men optimaal kan genieten van uw flambeerkunst. Steek de kirsch aan, strooi suiker in de vlam en schep de brandende kersen op het ijs.

IJs Met Geflambeerde Kersen Het Uit De Kersentuin! is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept