Zet de cakebodem in de koelkast. Snijd het ijs in de vorm van de cake en zet het weer in het vriesvak. Hak de vruchtjes klein en laat deze marineren in de kirsch. Zet het bakblik en de schaal waarop het gerecht geserveerd zal worden in de ijskast. Klop kort voor het gerecht zal worden opgediend de eiwitten met het snufje zout stijf, voeg de citroensap en suiker toe. Laat de vruchtjes uitlekken. Leg de cake op de schaal en besprenkel de taart met de kirsch. Leg de vruchtjes aan de buitenkant van de bodem en schep het ijs erop. Bedek het ijs royaal met het stijfgeklopte eiwit. Er mogen gerust wat pieken worden gevormd. Verwarm de oven tot 225 gr C, gasovenstand
5. Neem het bakblik uit de koelkast zet de Omelette Norvegienne erop. Laat het gerecht in de oven staan tot het eiwit begint te kleuren. Dien het snel op.