Kaneelijs Met Warme Stoofperen

4
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

*Doe de wijn met de kruidnagels, kaneelpoeder en honing in een pan en breng aan het aan de kook. *Schil in de tussen tijd de peren, snijd ze in vieren en ontpit ze. *Doe ze in de kokende wijn en voeg indien nodig water toe zodat de peren onder staan. *Zachtjes een uurtje laten koken. *Saus op een bordje scheppen, peren erop rangschikken en bolletjes kaneelijs er bij leggen. *Garneren met slagroom.

Kaneelijs Met Warme Stoofperen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Espresso met kaneelijs
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Suikertaart met amandelen
55 min Nagerecht
Bekijk recept