Omelette Siberienne

6
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de cake in de lengte in 6 plakken en besprenkel ze met de likeur. doe de eiwitten in een kom en zet deze in een grote pan heet water. klop de eiwitten stijf, dik en glanzend. voeg geleidelijk de suiker en de vanillesuiker toe. haal de kom uit de pan en blijf kloppen tot het eiwitschuim koud is. schil de sinaasappels en verwijder zorgvuldig al het wit. snij ze in dunne plakjes en wip de pitten eruit. leg een plak cake op een ovenvaste schaal, leg het ijs erop en de plakken sinaasappel. bedek het ijs aan alle kanten met cake en bestrijk deze met het eiwitschuim. maak hier en daar wat pieken. schuif de schaal in een voorverwarmde oven op 250 graden. laat het eiwitschuim een kleurtje krijgen. (of zet het onder een voorverwarmde grill en laat de bovenkant lichtbruin worden.) hij mag niet langer dan 4 minuten in de oven of onder de grill staan !

Omelette Siberienne is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Siberienne
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Siberienne
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Omelet Siberienne
20-30 min -
Bekijk recept

Omelette soufflé
10 min
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Vesuvienne
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Friars Omelette
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept